20 de diciembre de 2007
La Casa Azul / Concert Sala Apolo, 15 Desembre 2007 por Genís Mauri Baqueró

El pots adorar o bé odiar. I encara que pugui sonar a tòpic, cert és que no et pots quedar indiferent al sentir les seves cançons o, com anit, no pots sortir amb cara de pòquer després d'haver assistit al concert que va oferir a la Sala Apolo (Barcelona). Tot al contrari.

lca

Guille Milkyway, cervell i únic integrant de La Casa Azul, es va entregar damunt l'escenari. Acompanyat d'unes pantalles, els seus sintetizadors, un piano i una guitarra, va crear alguna cosa més que un concert de música convencional, va deleitar els centenars de fans que l'aclamaven i corejaven cadascun dels versos, amb una perfomance de música, imatges i animacions gràfiques (únicament comparable amb lo que els Chemical Brothers estan acostumats a oferir).

Va repassar les cançons dels primers treballs i es va centrar en fer botar el públic amb les noves de La Revolución Sexual. Va portar el tempo del concert a la perfecció, amb moments melancòlics i acústics, i altres de total bogeria i ballables. Va tenir temps per interpretar la mítica "Love is in the air", fer acudits (aparentment espontanis) sobre alguns dels seus versos, repartir agraïments a tort i a dret, i acomiadar-se, emocionat, entre 2 bisos i molts aplaudiments.

lca

Genial actuació i deliciós sabor de boca al finalitzar. Eclèctic grup de fans que ens rodejaven a la sala, indescriptible. Ganes de tornar-hi altra vegada. Blossom, Karen, Nina, Dusty, Astrud entre nosaltres. I una imatge estranya que ens va sorprendre durant tota la nit: Guille sense barret.

MALABARRACA now:

COLECTIVO MALABARRACA 2010